Τρίτη 23 Απριλίου 2024

22 Απριλίου 2024: Παρουσίαση βιβλίου ΑΥΓΗ, ΤΟ ΘΑΜΜΕΝΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ-Σπύρος Πετρουλάκης


     Τη Δευτέρα 22 Απριλίου η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Π.Σ. Εξαμιλίων είχε την χαρά και τη τιμή να υποδεχθεί για ακόμα μια φορά τον αγαπημένο συγγραφέα Σπύρο Πετρουλάκη, ο οποίος μας παρουσίασε το νέο του πόνημα Αυγή, Το θαμμένο τετράδιο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ. Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Εξαμιλίων, ο συγγραφέας μάς σύστησε τους ήρωές του και την ιστορία του νέου του βιβλίου.
     Η φιλόλογος Μελένια Κανελοπούλου προλόγισε με άμεσο και ουσιώδη τρόπο το βιβλίο ενώ η λογίστρια Ελένη Γκομώλη διάβασε χαρακτηριστικά αποσπάσματα μεταφέροντας την ατμόσφαιρά τους. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΚΙΩΒΤΟΣ της αγαπημένης μας Πηνελόπης Μπισμπίκη, τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ καθώς και την Ένωση Κρητών Κορινθία Ο ΨΗΛΟΡΙΤΗΣ.
Ευχαριστούμε τη συγγραφέα Νάντια Παπαθανασοπούλου και τον πρόεδρο του συλλόγου Ηπειρωτών κος Ηρακλής Τσάνη για την παρουσία τους.
     Ευχαριστούμε τον συγγραφέα Σπύρο Πετρουλάκη για το ξεχωριστό απόγευμα που μας χάρισε απλόχερα. Ευχόμαστε στην Αυγη. Το θαμμένο τετράδιο να είναι καλοτάξιδο στον κόσμο της Λογοτεχνίας!


















































Φωτογραφικό υλικό:
Νίκη Ροβίση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου