Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

13 Μαΐου 2019: Παρουσίαση του ΣΑΣΜΟύ από τον Σπύρο Πετρουλάκη!

 


     Σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και το βιβλιοπωλείο ΚΟΥΚΙΔΑ της αγαπημένης κας Ξένιας Σακελλαρίου, την Δευτέρα 13 Μαΐου είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε στην Δανειστική Βιβλιοθήκη του Π.Σ.Εξαμιλίων και στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου τον αγαπημένο συγγραφέα Σπύρο Πετρουλάκη!
     Ο συγγραφέας σε μια κατάμεστη αίθουσα από φίλους του βιβλίου μάς παρουσίασε, το νέο του βιβλίο, τον ΣΑΣΜό

     Κατά την παρουσίαση απολαύσαμε την μελωδία του Ερωτοκριτου που ο δικός μας Θοδωρής Αναργύρου έπαιξε με την κιθάρα του, χαρακτηριστικά αποσπάσματα του βιβλίου όπου τα αφηγήθηκε η Κατερίνα Τσουκάτου, την άποψη της Δήμητρας Κωλέτη μα κυρίως απολαύσαμε τον Σπύρο Πετρουλάκη που με το λόγο του και την αμεσότητά του μας χάρισε ένα απόγευμα γεμάτο από τους ήρωες και τις ιστορίες του νέου του βιβλίου! Ένα απόγευμα στο οποίο περίσσευαν τα χαμόγελα, το κέφι και η καλή διάθεση! 
     Ευχαριστούμε λοιπόν για τις όμορφες στιγμές όλους όσους βοήθησαν και βρέθηκαν κοντά μας μα κυρίως ευχαριστούμε τον ίδιο τον συγγραφέα που μας εμπιστεύτηκε και μας τίμησε με το να παρουσιάσει την ΣΑΣΜό στο χώρο μας! 

     Η ομάδα της Δανειστικής Βιβλιοθήκης εύχεται στον αγαπημένο Σπύρο Πετρουλάκη να είναι καλοτάξιδος ο ΣΑΣΜόΣ! Να αγαπηθεί από τους μελλοντικούς αναγνώστες τόσο όσο τον αγαπήσαμε κι εμείς! 

Εις το επανιδείν! 


Ευχαριστούμε ολόψυχα την κα Ξένια Σακελλαρίου για την άψογη συνεργασία!













 
Ο συγγραφέας προσφέρει βιβλία για την ενίσχυση της Δανειστικής μας Βιβλιοθήκης! Τον ευχαριστούμε θερμά!






  


Το δωράκι του!

 

 
Το δωράκι μας! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου