Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

1 Δεκεμβρίου 2018: Η Παρουσίαση Βιβλίου της Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη

 


       Ο Δεκέμβρης μας υποδέχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Με μια παρουσίαση βιβλίου που φιλοξενήθηκε με μεγάλη χαρά στο χώρο της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Π.Σ. Εξαμιλίων και στο Πνευματικό Κέντρο του τόπου μας. Η αγαπημένη συγγραφέας Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη μάς παρουσίασε με τον πιο μεταδοτικό και τρυφερό τρόπο την ιστορία του ''Μέγα ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε'', του νέου της δηλαδή χριστουγεννιάτικου βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΣΑΒΒΑΛΑΣ. Η συγγραφέας μας χάρισε ένα μοναδικό απόγευμα στο οποίο πρωταγωνίστησαν  τα πλατιά χαμόγελα των παιδιών, η προσέγγιση της συγγραφέως που κατόρθωσε να μας κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, μια όμορφη παρέα, οι δράσεις που συμμετείχαν τα παιδιά και που τους μάθαιναν με κατανοητό τρόπο τι σημαίνει αγάπη και προσφορά, τα τρυφερά και ποικίλα μηνύματα του βιβλίου...
     Γι'αυτή την ξεχωριστή στιγμή θέλουμε να ευχαριστούμε θερμά την κυρία Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη και τις εκδόσεις ΣΑΒΒΑΛΑ που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με το να παρουσιάσουν το ''Μέγα ΜελοΜακάρων που μελοΚαμάρωνε'' στο χώρο μας καθώς και την κυρία Πηνελόπη Μπισμπίκη, την ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου ΚΙΒΩΤΟΣ, που σε συνεργασία μαζί της πραγματοποιήθηκε αυτή η εκδήλωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλα αυτά τα παιδιά και τους γονείς που γέμισαν την αίθουσα και έδωσαν το δικό τους χρώμα στην παρουσίαση. 
     Η ομάδα της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Π.Σ. Εξαμιλίων εύχεται στο ΜελοΜακάρων να αγγίξει τα φετινά Χριστούγεννα όλο και περισσότερες παιδικές καρδιές κατά την ανάγνωση του και στην συγγραφέα κυρία Γιολαντα Τσορώνη-Γεωργιάδη να είναι πάντα τόσο δημιουργική και να χαρίζει στα παιδιά μικρούς λογοτεχνικούς θησαυρούς!





















Η συγγραφέας συνομιλεί με την Έλια Κουρή. Η Έλια είναι από τους ανθρώπους που στηρίζουν την Δανειστική μας Βιβλιοθήκη. Έχει προσφέρει πάρα πολλές φορές βιβλία για τα ράφια της. Την ευχαριστούμε από καρδιάς που μας στήριξε για άλλη μια φορά αφού παρά την απόσταση παρευρέθηκε στην εκδήλωσή μας! Η Έλια δεν είναι μια απλή δωρήτρια για την Δανειστική αλλά μια καλή φίλη για όλες μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου